Vanamehed ei nuta?

Ille Rohtlaan
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Verdi Ojari ja Eimar Vaarik loevad lustakat lugu Rahva Häälest. Foto on tehtud lavastuse proovis.
Verdi Ojari ja Eimar Vaarik loevad lustakat lugu Rahva Häälest. Foto on tehtud lavastuse proovis. Foto: Ants Liigus

Tõstamaal õnnestunud teatriprojektidega nime teinud Tõstamaa suveteater ja Gerda Kordemets on taas uuslavastusega publiku ees.

Laupäeval esietendus Tõstamaa rahvamajas nukker farss „Vanameestesuvi“, mille õhustik oli tüüne nostalgiast, melanhooliast ja kurbnaljakast tõsidusest piinlikkuseni välja.

„Vanameestesuve“ idee on suurepärane ja selles on peidus rida õnnestumist kindlustavat: süžee, mis sai tõuke legendaarse Sulev Nõmmiku eluloost ja teistest 1960. aastate lõpukümnendi sündmustest, filmi „Mehed ei nuta“ sündimislugu, suurepärased näitlejad Laine Mägi, Andrus Vaarik, Indrek Ojari, Peeter Jakobi, Liis Laigna ja Kersti Tombak ning stiilne mängukoht – rahvamaja, mille einelaud ja kohvik on sätitud võimalikult nõukogudeaegseks ja pakutavad küpsetised-hõrgutised on koduleivast hapukapsaga šokolaadikoogini välja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles