Motomehed kihutasid Valgas Jaanikese rajal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiviõlis tuleb motofestival.
Kiviõlis tuleb motofestival. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees.

Motokrossi Eesti meistrivõistluste teisel etapil Valgas oli Pärnu sportlastest parim Karl Saat, kes teenis juunioride 85 ccm klassis Vladislav Nikitini järel teise auhinna. Hendrik Talviku lõpetas sõidu 13. kohal.


Noorte 65 ccm masinaklassis pidi Tamur Talviku leppima kaheksanda tulemusega. Seenioride võidukihutamise kolm kiiremat olid Valdur Kahro, Janis Mironovs ja Andres Krestinov. Pärnu motoklubi esinumber Jüri Makarov sai neljanda koha, Aivo Rabbi oli kuues, Jaanus Nuut üheksas ja Madis Pool 10. Klassis Mini võistelnud Aado Popp lõpetas sõidu 16. kohal.



Juuni viimasel nädalavahetusel kihutavad maailma kiiremad krossisõitjad Lätis Kegumsi rajal MM-sarja etapil. MX1-klassis võistlevad Eestist Tanel ja Aigar Leok ning Gert Krestinov. Seenioride arvestuses lähevad starti Valdur Kahro, Jüri Makarov ja Andres Krestinov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles