„Augustiunetusel" tekitasid elevust saurused

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval toimus Pärnus neljandat korda tänavafestival „Augustiunetus“, mis pakkus Supeluse tänava piirkonnas üheks õhtuks enam kui poolsada üritust. Mõnusat meeleolu kandnud festivali ei seganud ka kerge vihmasabin ja melu jätkus festivalialal üle südaöö.

„Neljas "Augustiunetus" läks igati korda ja tõi hoolimata väikesest vihmast Supeluse tänavale tuhandeid ja tuhandeid inimesi, kes tundusid suvest ja koosolemisest siirast rõõmu tundvat,” rääkis tänavuse "Augustiunetuse" eestvedaja Eleka Rugam-Rebane. “Näha oli palju rõõmsat rahvast mujalt Eestist ja välismaalt, kes on leidnud "Augustiunetusel" võimaluse nautida viimaseid suvehetki.“

"Augustiunetuse" peateljeks oli Supeluse tänav, kus toimusid muusika-, tantsu-, moe-, filmi- ja toidukunsti üritused. „Oleme väga tänulikud neile, kes juba neljandat aastat algatusega kaasa tulid ja festivalil kaasa lõid. Inimeste lahkus ja rõõmsameelsus tegid "Augustiunetuses"t taas meeldejääva ettevõtmise,“ lisas Rugam-Rebane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles