Napoleoni kook viib keele alla

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Napoleoni koogi tegemine on protsess, mis võtab mitu päeva, tõdeb Eve Järve.
Napoleoni koogi tegemine on protsess, mis võtab mitu päeva, tõdeb Eve Järve. Foto: Urmas Taul

“Õige Napoleoni kook on paks, kreemine, parajalt magus ja pehme,” iseloomustab Audru valla Reinu talu koduköögis askeldav perenaine ja ettevõtja Eve Järve.

Eve Järve (25) on pereema, kel ettevõtlikkust kodutalu köögis tellimusel Napoleoni kooki ja hoidiseid valmistada.

Evele meeldib maal elada, sest ta ei kujuta ette, et lapsed võiksid kasvada linnaoludes. “Mulle on toiduvalmistamine alati meeldinud,” seletab ta. Juba lapsena koolist koju jõudes, kui vanemad veel tööl olid, meeldis piigale koos noorema vennaga köögis kokata. Eriti hästi õnnestusid moorapallid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles