Nurjunud möödasõit viis sohvri haiglasse

Pärnu Postimees
Copy
Sõiduauto juhil jäi märkamata Lepplaane ristmikul vasakpööret teinud kallur.
Sõiduauto juhil jäi märkamata Lepplaane ristmikul vasakpööret teinud kallur. Foto: Vladimir Tšetško

Tori vallas põrkasid täna hommikul kokku sõiduauto ja veok, juhtunu tagajärjel lömastunud esiotsaga väiksema masina juht viidi haiglasse.

Täna kell 7.42 sai häirekeskus teate liiklusõnnetusest Tori vallas Kuiaru külas Pärnu–Rakvere–Sõmeru maantee 17. kilomeetril, kus põrkasid kokku sõiduauto Peugeot ja veoauto Scania. Mõlemad sõitsid Rakvere suunas.

Peugeot’ roolis olnud 30aastane mees alustas kallurist möödasõitu, kuid ei märganud, et selle juht oli alustanud vasakpööret, ja sõitis 37aastase mehe juhitud raskeveokile tagant otsa.

“Pidurdusjälgi poĺnud, ju passis telefonis väikse juht!” kommenteeris juhuslik möödasõitja Facebooki grupis “Liiklus- ja patrullinfo Pärnus”.

Kiirabi viis sõiduauto juhi tervisekontrolliks Pärnu haiglasse.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Leeni Almosen kinnitas, et mõlemad sõidukijuhid olid kained ja vastava kategooria juhtimisõigusega.

Õnnetuspaigal käisid päästjadki, kes kõrvaldasid sõiduautol süttimisohu ja katsid väikeautost teele jooksnud jahutusvedeliku ja õli absorbentainega.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles