Krossiautod kihutasid Audru ringrajal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erko Eriste.
Erko Eriste.

Erki Spordi superkrossi karikasarja seitsmendal etapil Audru ringraja suurel ringil selgusid Aide autokooli välja pandud karikate võitjad viies masinaklassis.


Noorte A-klassis teenis esimese auhinna Enar-Klaus Kunman (VW Golf 2), teiseks tuli Karl Raudsepp (Honda Civic) ja kolmanda koha sai Steven Puust (Toyota Yaris).



B-klassi noorvõistlejate duellis edestas Tõnis Hommik (VW Golf) Janno Ligurit (Lada Samara).



Esiveoliste autode kahe finaalsõidu kokkuvõttes oli kiireim Lauri Telling (VW Golf 2), teise koha sai Ain Heamäe (VW Golf 2) ja kolmanda pjedestaalikoha hõivas Vahur Kupper (Opel Kadett). Tagaveoliste Žigulide konkurentsis oli taas parim Kalmer Vaht, kelle kannul kihutasid üle lõpujoone Ainar Arula ja Arne Tamtik.



Võistluspäeva kõige kiiremate masinate, vabaklassi autode sõitudes oli parim Roland Feodorov (VW Golf), teise autasu teenis Erko Eriste (Lada Samara) ja kolmandaks tuli Indrek Nilson (BMW 325).



Superfinaal, kuhu pääses iga klassi kaks kiiremat, võitis teist etappi järjest Erko Eriste. Enar-Klaus Kunman sai teise ja Indrek Nilson kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles