Pärnus läheb kinnisvara kampaania korras müüki

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordea Panga logo.
Nordea Panga logo. Foto: Reuters / Scanpix.

Augustis korraldavad Rime Kinnisvara ja Nordea Pank taas koostöökuu "Anname sajaga!", kus müüki läheb kokku ligi 400 Rime Kinnisvara pakutavat kinnisvaraobjekti peamiselt Tallinnas ja Pärnus.


Kampaania raames on kõigile Rime Kinnisvarast korteri või maja ostjatele Nordea Pangas kodulaenu lepingu sõlmimise tasu vaid 100 krooni. Pakkumine kehtib nii uutele kui kasutatud korteritele ja majadele.



Esimest korda tegid firmad sellise ühiskampaania tänavu märtsis. "Olime kevadise tulemusega igati rahul ja seetõttu otsustasime kampaaniat korrata," valgustab korduskampaania tagamaid Rime Kinnisvara Vahenduse juhatuse esimees Monica Meldo.



Meldo ütlust mööda on Eesti kinnisvaraturg muutunud suvekuudel üllatavalt aktiivseks ja turul on üha enam märke hinnalanguse peatumisest. "Seetõttu pakumegi koostöös Nordea Pangaga ostjatele väga soodsat võimalust kodu soetamiseks," lisas Meldo.



Rime Kinnisvarast tellitud hindamisaktid on kampaania perioodil 30 protsenti soodsamad.



Nordea Pank Eesti kinnisvara partnersuhete projektijuht Marge Lillo väitel pakub Nordea klientidele kodulaenu väga headel tingimustel, intressimarginaal on soodne ja laenutaotluste otsustusprotsess kiire.



"Meie arvates võiks tegevus eluasemelaenuturul veelgi aktiivsem olla,” ütles Lillo. “Praegu on hea aeg laenu võtta, sest intressimäärad on langenud viimaste aastate madalaimale tasemele."


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles