Auhinnakohtade pärast võistlesid kahe füüsiku õpilased

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigigümnaasiumi loomisega loodetakse muuhulgas tõsta õppetaset.
Riigigümnaasiumi loomisega loodetakse muuhulgas tõsta õppetaset. Foto: Margus Ansu / Postimees

Koidula gümnaasiumis peetud Pärnu linna koolinoorte 7. füüsikaviktoriinil põhikoolile osales tänavu rekordiliselt 16 võistkonda, kõik auhinnakohad läksid kahe füüsikaõpetaja, Elmu Mägi ja Raido Koppeli õpilastele.


“Tundub, et füüsika muutub järjest populaarsemaks,” ütles Pärnu linna füüsika aineühenduse juhataja Elmu Mägi. “Võistlus oli väga tasavägine. Võitjate selgitamiseks 9. klasside hulgas tuli esitada mitu lisaküsimust.”



9. klasside arvestuses pälvis esikoha Sütevaka humanitaargümnaasiumi võistkond, kuhu kuulusid Mikk Pärg, Georg Tulver ja Jörgen Jõgiste, poisse õpetab Raido Koppel.



Teisele kohale jäid napilt Elmu Mägi õpilased Hanna-Stina Sonts, Taisi Telve ja  Rasmus Iila Koidula gümnaasiumist ja kolmanda koha saavutas Vanalinna põhikooli võistkond koosseisus Andres Jürimäe, Martin Maasik ja Johannes Leis. Nemadki on Raido Koppeli õpilased.



Kaheksandate klasside parimaks võistles end Koidula gümnaasiumi kolmik Tambet Väärtmaa, Hans-Hendrik Mikk ja Remo Eerma, Elmu Mägi õpilased.



Teise koha saavutasid Raido Koppeli juhendatavad sütevakalased Deivi Õis, Indrek Saar ja Arne Vunk ja kolmanda koha Raido Koppel õpilased Vanalinna koolist Ivan Petrovski, Silver Toom ja Rando Aomere.



Füüsikaviktoriin toimus kolmapäeval, 10.veebruaril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles