Kaisa Pajusalu näitab Hispaanias häid tulemusi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaisa Pajusalu.
Kaisa Pajusalu. Foto: Fred Killing

Laupäeval toimus Hispaanias Sevillas FISA Team Cup, kus võisteldi 1000 meetri distantsil. Ühepaadil saavutas Kaisa Pajusalu tugeva Rootsi sõudja Frida Svenssoni järel teise koha. Rootslanna ajaks mõõdeti 3.46,74; Kaisa jäi maha vaid 1,38 sekundiga.



Svenssoni tugevamate saavutuste hulka kuuluva mulluse MMi ühepaadi 9. koht ja EMil 4. koht, vahendas sõudekeskus Kalev oma veebilehel.



Kaisa võistles veel ka kahepaadil, kus koos ungarlanna Katalin Szaboga saavutati esikoht. Aeg 3.31,08. Teise koha saavutas 2009. aasta EM'il kulla võitnud Itaalia paatkond, koosseisus: Laura Schiavone, Gabriella Bascelli (kaotus võitnud paatkonnale 2,46 sekundit).



Võistlus jätkub pühapäeval, kui distantsi pikkuseks on 500 meetrit.



Kaisa Pajusalu on veetnud juba kaks nädalat Hispaanias veelaagris. Tema treener Ulvi Lutoškin esitas FISAle avalduse taotlemaks tasuta pääsu laagrisse ning taotlus rahuldati.



Eestisse naaseb Kaisa peale nädalavahetusel toimuvaid võistlusi, esmaspäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles