Halingas hukkus raskes avariis inimene

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii Pärnumaal Halingas.
Avarii Pärnumaal Halingas. Foto: Ants Liigus

Täna hommikul põrkas Pärnumaal Halingas Läti numbrimärgiga sõiduauto BMW möödasõidul kokku vastutulnud sõiduautoga Toyota Avensis. Õnnetuses hukkus üks BMWs olnud mees, viis inimest viidi Pärnu haiglasse.


Õnnetus juhtus kella 8.51 ajal Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 103. kilomeetril ristmiku alas. Tallinna suunas liikunud BMW oli esialgse info kohaselt tegemas möödasõitu eessõitvast sõidukist ning põrkas kokku vastutuleva Toyota Avensisega, teatas Lääne prefektuuri pressiesindaja Hedy Tammeleht.

Pealtnägijate sõnutsi oli BMW kaotanud juhitavuse juba enne kokkupõrget ning teinud libedal teel täistiiru.

Päästeteenistuse teatel lõikasid päästjad ühte autot lahti, et inimesed välja pääseksid.

Kiirabi viis avariikohast Pärnu haiglasse BMWs olnud neli meest ning Toyotas olnud kaks naist. Üks mees suri, naiste vigastused rasked ei olnud ja nad saadeti kontrollimisele.

Õnnetuse asjaolud ja BMWs olnud isikud on selgitamisel. Toyotat juhtis 1975. aastal sündinud Kristel ja kõrvalistuja oli 1982. aastal sündinud Anastassia.

Päästjad likvideerisid sõidukite süttimisohu ja puhastasid tee liikluseks.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Mihkel Loide sõnutsi olid Toyotas viibinud inimestel turvavööd kinnitatud. Kas Läti autos viibinute turvavööd olid kinnitatud, on veel selgusetu, ütles Loide.

Pärnu politseijaoskonna patrullteenistuse juht Imre Veber sõnas, et inimesed peavad olema väga hoolikad: üks päev paistab päike ja on sula, järgmisel päeval on valitsemas talv. Ta lisas, et õnnetuse hetkel oli tee lörtsisegune ja libe ning nähtavus oli halb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles