Margus Randmäe: Ootame rahvast jooksma ja kõndima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe Silla klubi reklaamijuht Margus Randmäe.
Kahe Silla klubi reklaamijuht Margus Randmäe. Foto: Pärnu Postimees
Kahe Silla klubi reklaamijuht Margus Randmäe,
pühapäeval korraldab Kahe Silla klubi Rannametsas traditsioonilise luitejooksu. Kui pikk on võistlusmaa?

Kell 12 stardivad jooksjad ja nende järel kõndijad viie kilomeetri pikkusele rajale, mis kulgeb külateedel ning rannaluidetel. Lastejooksud poole kilomeetri distantsil algavad juba kell 11.



Kas jooksule saab veel soodushinnaga registreerida?


Eelregistreerimine Port Arturi infopunktides ja veebilehel www.2silda.ee lõpeb täna kell 18. Soodushind on õpilastele 50 ja täiskasvanutele 75 krooni, võistluspäeval peab kohapeal rahakotti kergendama vastavalt 100 ja 125 krooni jagu.



Kõndijatel on stardimaksud eelregistreerimisel 25 ja 50 ning kohapeal 50 ja 75 krooni.



Millised auhinnad ootavad jooksu võitjaid?


Kokku peetakse arvestust tosinas vanuseklassis ja esikolmik saab auhinna. Kõigi kõndijate vahel loositakse välja hulga meeneid. Lastejooksudest osavõtjad saavad diplomi ja magusa üllatuse ning iga vanuserühma kolm esimest teenivad autasu.



Kuidas pääseb võistluspaika kõige lihtsamalt?


Pühapäeval kell 10 hotell Pärnu eest Rannametsa väljuv buss teeb 10 minutit hiljem peatuse Raeküla raudteejaama juures. Täpsemat infot saab telefonil 5660 8532.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles