Vändra noored andsid loomade varjupaigale üle annetuse

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päkapikkumütsides Vändra noored tõstsid Pärnu koduta loomade varjupaiga juhataja tööruumi kodukandi heategijate annetatud koera- ja kassitoitu ning tarvikuid täis.
Päkapikkumütsides Vändra noored tõstsid Pärnu koduta loomade varjupaiga juhataja tööruumi kodukandi heategijate annetatud koera- ja kassitoitu ning tarvikuid täis. Foto: Urmas Luik

Vändra alevivalitsuse ja noortekeskuse esindajad andsid eile keskpäeval Pärnu koduta loomade varjupaigale üle annetused, mis kogunesid poolteise kuuga Vändra kolme toidupoodi ja veterinaarapteeki seatud lemmiklooma toidukorvidesse.

Lahkete annetustena kogunes 105 kilo koerte kuivtoitu ja 24 kilo koerte konserve, 17 kilo kasside kuivtoitu ja 21 kilo kasside konserve ning 45 kilo kassiliiva.

Annetuste tegemise eesmärki selgitava kirjaga korvidesse panid ettevõtmise toetajad koerte maiustusi ja hambakonte ning annetasid tekke ja patju, et kampaania korraldajad saaksid need anda kiisudele-kutsudele küljealuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles