Politsei rahustab "Reiu Rocki" ajal liiklust

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eeloleval nädalavahetusel toimub Pärnumaal Paikuse vallas festival "Reiu Rock" ning politsei on üle Eesti festivalikülalistele turvalisemat teekonda tagamas.

"Politsei ülesanne on tagada, et kõik liiklejad jõuaksid turvaliselt oma sihtkohta," sõnas Lääne prefektuuri liiklusjärelevalve talituse juht Sander Peremees. "Seepärast võtame festivali ajal nelja prefektuuri koostöös kõrgendatud tähelepanu alla lubatud sõidukiirusest kinnipidamise. Seda nii põhimaanteedel kui ka asulavälistel teedel."

Seoses festivaliga on tavapärasest enam politseipatrulle nii Tallinna-Pärnu­-Ikla, Valga-Uulu, Pärnu-Rakvere-Sõmeru kui ka Tartu-Viljandi-Kilingi-Nõmme maanteel. Politsei jälgib eelkõige lubatud sõidukiirusest kinnipidamist ning järelevalves kasutatakse nii politseivärvides kui ka eritunnusteta politseisõidukeid, vahendas Lääne prefektuuri pressiesindaja Hedy Tammeleht.

Sander Peremees paneb kõigile festivali külastavatele sõidukijuhtidele südamele, et enne alkoholi tarvitamist tuleks kindlasti arvestada kainenemisele kuluva ajaga. "Autojuht peab arvestama, et tema vastutab kõigi sõidukis viibivate inimeste turvalisuse eest ning napsisena rooli istumisel võivad olla äärmiselt traagilised tagajärjed. Seda kõike saab aga vältida, kui planeerida oma tegevusi ette."

Lääne prefektuuri tööpiirkonnas on sel nädalavahetusel veel teisigi rahvarohkemaid üritusi. 11.-13. juunil toimub Säreveres põllumajandusmess Agri ning 12. juunil kogunevad hea toidu sõbrad Türile, kus toimub Grillfest. Seega on oodata tavapärasemast suuremat liiklussagedust Pärnu- ja Järvamaal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles