Pärnumaa kutsehariduskeskuse köögis tegid eile hoolikalt märkmeid tulevaste kokkade õpetajad, tähelepanelikult kuulas räägitavat ka üleriigilistel kutsevõistlustel Margo Paluoja kõrval koolile tunnustuse toonud Erik Tammeleht, kellel esimene kursus läbi saamas.
Tellijale
Tippkokk soovitas mängida maitsetega
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Kala- ja liharoogadele vahelduseks tuleb pakkuda midagi, mis värskendaks, et ei jääks vanad maitsed suhu,” rääkis koolitaja, Telegraafi hotelli restorani Tchaikovsky peakokk Vladislav Djatšuk, lisades serveeringule kaunistusena pisikese kannikeseõie.