Kutsehariduskeskuses on kõne all haridus

, Pärnumaa kutsehariduskeskuse avalike suhete juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskus.
Pärnumaa kutsehariduskeskus. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa kutsehariduskeskuse (PKHK) 100 töötajat on täna koolipingis, et osaleda seminaripäeval „Hariduse väljakutsed“, õpilastel on sel puhul iseseisva töö päev.

Direktor Riina Müürsepp annab ülevaate valmivast kooli arengukavast ja –suundadest. Voltveti koolituskeskuse juhataja Piret Koorep teeb kokkuvõte haridus- ja teadusministeeriumi projektist ning selle raames valminud õppekavadest ja toimunud tegevusest. Arendusoskonna juhataja Varje Tipp kõneleb õpetajate kompetentsist ja digipädevusest ning enesehindamisest ja -esitlemisest.

Töötajatele toimuvad töötoad „Digipööre hariduses“, kus teemadeks on õpetaja digitaalne arengumapp professionaalse arengu jälgimiseks ja kutse taotlemiseks, kontoritakvara LibreOffice võimalused õppetöös, orienteerumismäng QR-koodidega, Microsofti ja vabavara kasutamine õppetöös, eTwinning õppetöös.

Seminaripäeva lõpetavad õppekavarühmade töötoad PKHK arengukava tegevuskava 2015-2017 koostamise kohta ja arutelu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles