Johansonid esitavad uusi laule

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu muuseumis toimub Johansonide pühapäevakontsert "Tulge tagasi".
Pärnu muuseumis toimub Johansonide pühapäevakontsert "Tulge tagasi". Foto: Margus Tõnnov

Lõppeval aastal sai Johansonidel – Jaagul, Mardil, Kärdil ja Antsul – valmis rida uusi laule, mida nad pühapäeval esitavad oma kontserdil Pärnu muuseumis.

Kui kaks aastat tagasi ilmavalgust näinud albumile “Külm” salvestati lood, mis olid sündinud rohkem kui kümne aasta vältel, siis 2014. aasta tõi värsket saaki, mis Ants Johansoni sõnade järgi valmis kokkusaamiste-koosmängimiste ja tuliste vaidluste tulemusena.

Kaasa teeb flöödivõlur Krista Citra Joonas, kellel on oluline osa Johansonide lugude seadetes. Tänavu mais korraldas Joonas Estonia kontserdisaalis oma õpetaja, India klassikalise muusika elava suurkuju Hariprasad Chaurasia kontserdi ja on just välja andmas oma esikplaati.

“Üsna troostitut maailma ei suuda me muusika kindlasti muuta, aga tahame loota, et mõne kuulaja oma nihutab küll,” lausus Ants Johanson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles