Paikusel kerkib rahvariidetriipu lillemägi

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikuse valla õpilasmaleva teine vahetus algas tüdrukutel rõõmsa ja värvikireva tööga: lillede istutamisega tehismäe küljele.
Paikuse valla õpilasmaleva teine vahetus algas tüdrukutel rõõmsa ja värvikireva tööga: lillede istutamisega tehismäe küljele. Foto: Urmas Luik

Paikuse alevi vahel kaunilt lilletatud ringristmiku lähedal turnivad muruplatsi keskele kuhjatud mäe otsas tüdrukud, osa on käsipidi mullas, osa kastab lilli.

Hoogsad töötegijad on Paikuse valla õpilasmalevlased tänavusest teisest vahetusest, mis algas 29. juunil ja lõpeb paari nädala pärast. Oma töösuve alustasid nad mäekünka rohimisega ja jätkasid sinna lillede istutamisega. Poisid korjasid samal ajal kaugemal platsil prahi kokku, ajasid seal laiali mitu koormat mulda ja hakkavad muru külvama.

Mitut värvi begooniad ja lobeeliad ning suvinelgid on istutatud piki mälekülge ülevalt alla nagu triibustik. Taimede muldapanekut jätkub paariks päevaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles