“Sügisulu” võitis Hanna Valk

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Pärnu linna ja maakonna noorte solistide konkursi “Sügisulg 2010” 10-19aastaste lõppkontserdi grand prix’ pälvis Hanna Valk, neiut juhendab Toomas Voll.

Reedeses finaalis osales 28 solisti, pühapäevasel kontserdil 31 solisti.

Þürii, kuhu kuulusid lauljad Els Himma ja Sirje Medell, Pärnu muusikakooli lauluõpetaja Marge Lumisalu, Klassikaraadio muusikatoimetaja Joosep Sang ning dirigent ja Pärnu filharmoonia produtsent Lukas Groen, oli vanemaid vanusegruppe hinnates dilemma ees: kas hinnata olulisimaks ilusat lauluhäält, nooditäpsust või hoopis interpretatsioonioskust? Tuliste vaidluste tulemusel kaldus þürii kaalukauss sel korral viimasena nimetatu kasuks.

Grand prix’ võitnud Hanna Valk sai kingituseks mikrofoni, Estonia teatri ooperipääsmed, kohviku kinkekaardi ja suure šokolaadi. Tema juhendaja Toomas Voll aga piletid Von Krahli teatri etendusele ja ajakirja Muusika aastatellimuse.

Publiku auhinna pälvinud Getter-Heleen Aron sai kingituseks õhtusöögi ühes kodulinna pubis. Auhinna või diplomi said kõik konkursil osalenud lapsed ja noored.

Konkursi „Sügisulg“ korraldas MTÜ Pärnu Kontserdibüroo koostöös Pärnu filharmooniaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles