Pärnakaid oodatakse Ameerikasse

Annika Poldre
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laps tuleb juba kaheaastaselt tantsu juurde juhatada, teab kogenud rahvatantsuõpetaja Lehti Merilo, sest hiljem, kui lapsel teised huvid, võib hilja olla.
Laps tuleb juba kaheaastaselt tantsu juurde juhatada, teab kogenud rahvatantsuõpetaja Lehti Merilo, sest hiljem, kui lapsel teised huvid, võib hilja olla. Foto: Annika Poldre

Pärnut külastas väliseestlane Lehti Merilo USA läänerannikult. Ta kohtus Pärnu linnapea Romek Kosenkraniusega, keda teavitas sealsete eestlaste soovist kutsuda pärnakaid 2017. aastal lääneranniku Eesti päevadele.

Ameerikasse oodatakse rahvatantsijaid, lauljaid ja pillimehi ning linna delegatsiooni.

Esimest korda 1953. aastal korraldatud lääneranniku päevad toimuvad iga kahe aasta järel, korraldajaiks on järgemööda viie piirkonna eestlased, kes elavad Kanadas Vancouveris, USAs Seattle’is, Portlandis, San Franciscos ja Los Angeleses. Alati osalevad rahvatantsurühmad, laulukoorid ja orkestrid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles