Elan Tallinnas Nõmmel ja Nõmme turg on koht, kus olen harjunud juba aastaid perega nädalavahetustel käima. Sealt saab kodumaist puu- ja juurvilja, värsket liha ja kala, talupiima ja mune.
Tellijale
Allan Kool: Pärnakad väärivad Eesti toidu turgu
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti toit ja toidukultuuri arendamine on meie perele viimasel ajal järjest olulisemad. Olin abikaasaga osaline Nõmmel vana leivapoe renoveerimisel ja möödunud sügisel avasime seal restorani Musu. Kohalikud elanikud on meie restorani leidnud, üks põhjus on see, et kasutame toiduvalmistamisel võimalikult palju kvaliteetset kohalikku toorainet.