Kutsehariduskeskus ehitab auto- ja metallitöökoja

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskus.
Pärnumaa kutsehariduskeskus. Foto: Urmas Luik

Täna sõlmib Pärnumaa kutsehariduskeskus uue õppehoone ehituslepingu, Niidupargi õppekompleksis valmivad septembrikuuks auto- ja metallitöö erialade praktikabaas ning õppesõidu harjutusväljak.

Õppehoone ja õppesõidu harjutusväljaku projekteeris OÜ EMP A&I ja ehitajaks valiti AS Oma Ehitaja.

PKHK uue õppehoone esimesele korrusele on kavandatud auto- ja metallitöö erialadele õppetöökoda-autolabor ja metalltöökoda, teisele korrusele jäävad pesemis- ja riietusruumid õpilastele ning õppelaborid, kolmandale korrusele õppelaborid ja ruumid kutseõpetajatele, tutvustas kutsehariduskeskuse avalike suhete juht Anneli Puudersell.

Õppesõidu 1800ruutmeetrine harjutusväljak on Puuderselli ütlust mööda planeeritud staadioni ja tulevase õpilaskodu juurde.
 
Uue õppehoone projekteerimine ja ehitamine saab teoks projekti "Auto- ja metallitöö erialade praktikabaas koos seadmetega ning õppesõidu harjutusväljak" raames. Kogumaksumus on üle 2,7 miljoni euro ja projekti  rahastab Euroopa regionaalarengu fond.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles