Vanast lasteaiast jäid alles vaid välisseinad

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuele elule ärkavas Väike-Posti lasteaias avatakse uuel aastal nelja rühmaga lasteaed. Lisaks hoonele omandab teistmoodi väljanägemise ka lasteaiamaja ümbritsev hoov.
Uuele elule ärkavas Väike-Posti lasteaias avatakse uuel aastal nelja rühmaga lasteaed. Lisaks hoonele omandab teistmoodi väljanägemise ka lasteaiamaja ümbritsev hoov. Foto: Mailiis Ollino

Pärnus Väike-Posti 8a lasteaiahoone juuli keskel alanud lammutustöödega on ehitaja ühele poole jõudnud ja nüüd täidetakse tühjaks võetud hoonet uue sisemusega.

Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna juhataja Mait Talvoja sõnade järgi nimetab linn üheksa aastat tühjana seisnud Väike-Posti lasteaiahoones toimuvat küll renoveerimiseks, ent vana asemele ehitatakse sisuliselt uus hoone.

“Peale välismüüride ei jäänud hoonest midagi alles. Kõik muu, alates katusest, ustest, akendest ja kommunikatsioonidest ning lõpetades ruumide ja õuealaga, teeme uuesti,” seletas Talvoja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles