Galerii: Raeküla kool tähistas Euroopa spordinädalat

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Raeküla kooli suured ja väiksed sportisid ja liikusid Euroopa spordinädala puhul viis päeva jutti kooli võimlas ja staadionil.

Nädal startis sõudeergomeetrivõistlusega, kus päeva tippsündmuseks kujunes kohtumine Rio suveolümpial pronksmedali võitnud Allar Rajaga.

Värske medalist rääkis huvilistele, kuidas temast sai edukas sportlane, näitas olümpiamedalit ning jagas olümpiamuljeid ja autogramme. Nende soovijaid oli Raeküla kooli kehalise kasvatuse õpetaja Age Peda

sõnutsi palju.

"Autogrammi soovitajele ei olnud järjekorras seismine koormaks, vaid kujunes omamoodi põnevaks ja haaravaks seikluseks. Autogrammi juurde kuulus ka selfi spordikuulsusega," lausus Peda.

Spordinädal jätkus staadionil peetud pendelteatejooksudega, kus iga klass pani proovile meeskonnavaimu ja jalgade väleduse.

Nädala keskel vallutas kooli tennis.

"Treenerid Merle Pruul ja Ulrika Pärn korraldasid võimlas vahvaid teatevõistlusi ja andsid 1. ja 2. klassi õpilastele esimest aimu tennisemängust. 5. ja 6. klassi sportlastele toimus antidopinguteemaline külalistund, mille andis SA Eesti Antidopingu puhta spordi saadik Karolin Kivimäe," rääkis Peda.

Neljapäeval täitus staadion väiksemate ja suuremate jalgpallihuvilistega. Treenerid Mart Paumäe ja Indrek Joost andsid vutisõprade mängule õige hoo.

"Õhus oli tunda ühtaegu põnevat võistluslikku meeleolu ja rõõmu ühisest tegutsemisest," märkis Peda.

Spordi- ja ühtlasi koolinädal kulmineerus traditsioonilise kooliolümpiaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles