Spordihalli juhataja konkurss tuleb märtsis

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu spordihall.
Pärnu spordihall. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavalitsus asub spordihallile uut juhatajat otsima järgmisel kuul. Konkurss juhataja leidmiseks kuulutatakse välja 1. märtsil, selleks ajaks moodustatakse vastav komisjon.

Tunamullu sügisel kohalike valimiste päeval avatud ja veebruari alul varingupausi järel taasavatud Pärnu spordihalli praeguse juhataja Vambo Talu viimane tööpäev on samuti 1. märtsil.

Talu informeeris lahkumisotsusest oma alluvaid ehk halli töötajaid ning pani avalduse otsese ülemuse ehk Pärnu spordikooli direktori Tiit Aasma lauale 4. veebruaril.

Pärnu linnavalitsuse avalike suhete juht Maria Murakas-Ollo ütles, et kuni uue juhataja leidmiseni täidab halli juhataja ülesandeid spordikooli direktor.

Pärnu Postimehe küsimusele, kas linnavalitsusel on kavas spordihalli juhataja ametikoha osas sisulisi muudatusi teha, vastas Murakas-Ollo, et nii spordihalli juhataja valimine kui kõik muu sellega seonduv on linnavalitsuses arutluse all 28. veebruaril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles