46aastasena ikka veel Eesti tipus

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Veerpalu (nr 3) näitas nädalavahetusel Jõulumäel, et suudab endiselt Eesti tippsuusatajatele kandadele astuda.
Andrus Veerpalu (nr 3) näitas nädalavahetusel Jõulumäel, et suudab endiselt Eesti tippsuusatajatele kandadele astuda. Foto: Urmas Luik

Olümpiavõitja Andrus Veerpalu näitas nädalavahetusel Jõulumäel Eesti murdmaasuusatamise meistrivõistluste viimastel etappidel, et suudab 46aastasena veel riigi parematega võidu sõita küll, kuigi teatesõitudes jäi mees esimesena medalita.

Võistlused algasid reedel teatesprindiga. Laupäeval olid kavas teatesõidud ja pühapäeval vabatehnikamaratonid. Jõulu suusaklubi liikmetest hoolitses parima tulemuse eest üleeile 50 kilomeetri distantsil teiseks tulnud Alvar Johannes Alev. Sõidu võitis Raido Ränkel ajaga 1:55.35,3. Alev kaotas esikoha vaid 0,4 sekundiga. Kolmas oli Algo Kärp, kel kogunes kaotust võitjale 2,7 sekundit. Neljas, Morten Priks, jäi Kärbile omakorda alla vaid 0,3 sekundiga.

20 mehe seas sai ülejäänud Jõulu klubi liikmetest Risto Vaher 15. ja Taavi Valter Taveter 20. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles