Taas edu maha mänginud Pärnu VK meeskond kaotas poolfinaalseeria

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu VK meeskond ei leidnudki Eesti meistrivõistluste poolfinaalides rohtu Tartu Pere Leiva vastu.
Pärnu VK meeskond ei leidnudki Eesti meistrivõistluste poolfinaalides rohtu Tartu Pere Leiva vastu. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Eesti võrkpalli meistrivõistlustel mängiti täna kolmandad poolfinaalkohtumised ja teist mängu järjest kaotas Pärnu VK 2:0 eduseisust Tartu Pere Leivale 2:3 ja ühtlasi kogu poolfinaalseeria 0:3.

Pere Leivale esimesed kaks poolfinaalkohtumist kaotanud pärnakad vajasid kolme võiduni peetavas seerias ellujäämiseks teisipäeval koduses Pärnu spordihallis kindlasti võitu.

Pärnu meeskond alustas kohtumist hästi ja võitis esimese geimi 25:19 ja teise punkt-punkti heitluses kulgenud geimi 25:22. Kolmanda geimi keskel spurtisid pärnakad ette 18:12 ja juba tundus, et geimi ja mängu võit on vaid vormistamise küsimus.

Siis kordus aga sama, mis pühapäeval peetud kohtumises Tartus, kus Pärnu juhtis samuti matši 2:0 ja võidust lahutas vaid üks geimivõit.

Nii oskasid pärnakad taaskord oma edu maha mängida ja peagi särasid tablool viiginumbrid 22:22. Ootamatult tasavägiseks muutunud geimi lõpus olidki kindlamad külalised 28:26.

Külalised mängisid kindlamalt ka neljandat geimi. Pärast 8:8 viiki pääsesid tartlased ette 16:13 ja 21:17. Pärnu jõudis veel kahe punkti kaugusele, kuid geimi lõpp kuulus taas Pere Leivale 25:20.

Otsustav geim kulges tasavägiselt seisuni 10:10, siis tegid tartlased tugevate servidega sisse 13:10 vahe, mida Pärnu enam tagasi mängida ei suutnudki. Otsustav geim kaotati 12:15 ja kogu kohtumine geimidega 2:3.

Teises poolfinaalis jalutas Tallinna Selver täna üle TTÜst tulemusega 3:0 (26:24, 25:10, 25:20) ja juhib kolme võiduni peetavat seeriat 2:1.

Esimesena Eesti meistrivõistluste finaali jõudnud Tartu Pere Leib kohtub teise paari võitjaga. Pärnakad lähevad meistrivõistluste pronksimängus vastamisi Selver-TTÜ paari kaotajaga.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles