Spordikooli korvpallitüdrukud jäid Eesti meistritiitlist võidu kaugusele

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu spordikooli U14 naiskond pidi finaalis vastase paremust tunnistama ja sai kaela hõbemedalid.
Pärnu spordikooli U14 naiskond pidi finaalis vastase paremust tunnistama ja sai kaela hõbemedalid. Foto: Siim Semiskar

Rakvere spordihallis tüdrukute korvpalli U14 vanuseklassi Eesti meistrivõistluste finaalturniiril saavutas Pärnu spordikool teise koha.

Põhiturniiri lõpetasid pärnulannad tabeli teisel real ja pääsesid otse nelja hulka.

Poolfinaalis oli Pärnu vastane BC Kalev Cramo naiskond, kes alistati põneva mängu järel 64:60. Katariina Rõngelep tõi finaali viivas matšis 27 punkti. Hiie Vent panustas 13 silma, kümme lauapalli, kaheksa vaheltlõiget ja kuus resultatiivset söötu.

Finaalis tuli pärnakatel tunnistada põhiturniiri viienda, Tallinna Kalevi tüdrukute paremust 79:58. Mõõduvõtt otsustati kolmandal veerandajal, mille pealinlased võitsid 27:14. Suvepealinlastele said saatuslikuks pallikaotused, mida tehti 38 Kalevi 18 vastu.

Kullamatšis oli kõige resultatiivsem taas Rõngelep, kes viskas 30 silma. Katriin Saarep lisas kümme punkti ja 17 lauapalli.

Hõbemedali said kaela Getter Akkaja, Cathy-Helina Hinno, Mia Mai Kalda, Katariina Krüger, Marleen Lippmaa, Mirtel Mogom, Hannalore Nurk, Katariina Rõngelep, Gerda Saar, Katriin Saarep, Grete Liis Titma ja Hiie Vent. Tüdrukuid juhendavad Riinu Veber ja Katrin Kallit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles