Euroopa hinnatuimad vutikarikad jõuavad suvepealinna

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meistrite liiga karikas.
Meistrite liiga karikas. Foto: Francesca Ceciarini/sipa

Juuli lõpus ja augusti alguses saavad jalgpalli suurvõistlusest osa seitse Eesti linna, kuhu Eesti jalgpalli liit viib karikate ringreisi raames UEFA Superkarika, Euroopa- ja Meistrite liiga karika.

Karikate ringreis ühendatakse Premiumi liiga mängudega, hinnalisi trofeesid võõrustavad Tallinn, Tartu, Narva, Paide, Kuressaare, Pärnu ja Viljandi. Iga klubi saab pakkuda fännidele ja linnarahvale toreda elamuse: kaeda oma silmaga Euroopa klubijalgpalli tähtsamaid karikaid. 

Pärnu Rannastaadionile jõuavad karikad 22. juulil, mil kohalik Vaprus mängib Tartu Tammekaga.

„Eesti Vabariigi 100. aastapäeva raames 15. augustil Tallinna toodud UEFA Superkarika mängu puhul on oluline, et suursündmus jõuaks võimalikult paljude Eesti inimesteni. Selleks on karikate ringreis ellu kutsutud,” selgitas Eesti jalgpalli liidu peasekretär Anne Rei.

Premiumi liiga mängude eel avatakse festivaliala, kus uudistada on kõik kolm karikat. Samuti saavad suured ja väikesed huvilised panna ennast proovile jalgpalliharjutuste ja -ülesannete sooritamisel. Igal festivalil loositakse välja pääse kahele 15. augustil A. Le Coq Arenal toimuvale Superkarika mängule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles