Kiirabiauto juht: pimedatel tänavatel sõidaks nagu kotis

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autojuhid kurdavad Pärnus halvasti valgustatud tänavate üle. Foto on illustreeriv.
Autojuhid kurdavad Pärnus halvasti valgustatud tänavate üle. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnus ja Tallinnas kiirabiautot juhtiva Tarmo Susi sõnul on halvasti valgustatud tänavad ohtlikud ning see on lihtsalt vedamine, et ta abi andma tõtates veel kedagi alla pole ajanud.

"Igal pool hoitakse kokku. Nad hoiavad inimeste pealt kokku! See, kus nad ehitavad uut silda, on Pärnu kõige ohtlikum koht. See on täielikult valgustamata. Esmaspäeval nägin seal avariid, kuidas oli ohutussaarele otsa sõidetud," kurtis Susi pimendatud Pärnu tänavate üle Õhtulehele.

Kuulu järgi teab Susi, et Vana-Pärnu inimesed on juba linnavalitsust ähvardanud: kui tänavaid valgustama ei hakata, lähevad nad Audru vald elama.

Susi sõidab linnas enda sõnul isegi täistuledega. "Kui mul on kiire ja tänav on valgustamata. Katsun muidugi arvestada ka teiste autojuhtidega. Selles osas on see uus liiklusseadus küll hea, et isegi linnas nõutakse, et helkur peab olema."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles