Pärnumaa turismiettevõtted said „Märgi kindlast arengust“

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teiste seas sai tunnustuse „Märk kindlast arengust“ Tori hobusekasvandus.
Teiste seas sai tunnustuse „Märk kindlast arengust“ Tori hobusekasvandus. Foto: Henn Soodla

Eile andis ettevõtluse arendamise sihtasutus (EAS) 16 turismiettevõttele riikliku tunnustuse „Märk kindlast arengust“, Pärnumaa firmasid on tunnustuse pälvinute hulgas kuus.

Tunnustuse said Klaara-Manni puhkemaja, Strand SPA ja konverentsihotell ja Tori hobusekasvandus. Varasemat tunnustust pikendati hotellil Victoria, Rähni külalistemajal ja Vaba Aja Eksperdil (Ozoon).

„Märk kindlast arengust" on külastajatele tõenduseks, et ettevõttes on kõik tegevused just lähtudes kliendist parimal moel läbi mõeldud, teatas EAS. Sihtasutus alustas kvaliteedimärgiga tunnustamise pilootprojektiga 2004. aastal ja tänaseks on tunnustuse saanud 20 väiksemat ja suuremat turismiettevõtet.

Euroopa Sotsiaalfondist kaasrahastatava tunnustussüsteemi sisuks on aidata kaasa kvaliteedijuhtimise juurutamisele turismiettevõtetes. Tunnustus antakse 1-2 aastaks ja seda pikendatakse, kui ettevõtte pärast tunnustuse saamist koostab ja viib ellu kvaliteediplaani uues parendusvaldkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles