Vutinaiskond pääses karikafinaali

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jalgpalliklubi naiskond võitis hooaja esimese karika
Pärnu jalgpalliklubi naiskond võitis hooaja esimese karika Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Eesti naiste jalgpallimeistrivõistlustel tänavu ülekaalukalt esikoha saanud Pärnu jalgpalliklubi naiskond liigub kuldse duubli poole – täna peetud karikasarja poolfinaalis alistasid pärnakad koduväljakul Tallinna Levadia ja edenesid finaali.

Mängu kõik väravad sündisid teisel poolajal. Kohe pärast puhkepausi viis Anastassia Morkovkina pärnakad juhtima. 63. minutil Vlada Kubassova küll viigistas, kuid veerand tundi hiljem tabas Kaire Palmaru penaltipunktist ja kindlustas Pärnu klubile võidu.

Pärnu naiskonna juhendaja sõnutsi ei tulnud võit kergelt. Pärnakad jäid kohe mängu alguses vastase surve alla ja suutsid mängupildi tasakaalustada alles avapoolaja lõpul.

Mängu käima saades sündis kohe värav, kuid kaitseliini prohmakast suutis Levadia seisu peagi võrdsustada. Ühel teraval vasturünnakül sai äärel hästi läbi avavärava löönud Morkovkina ja tsenderdas keskelt läbijooksul olnud Anete Paulusele, kelle Levadia mängija Aljona Sasova karistusalas kollase kaardi vääriliselt maha niitis ja pärnakatele penalti kinkis, mille Palmaru  kindlalt väravasse löi.

Viimasel veerandtunnil sai Levadia taas surve üles, ent Pärnu naiskond oli kaitses kindel ja korraldas vastaste värava alla mitu ohtlikku kiirrünnakut. Kummalgi naiskonnal väravaarvet enam kasvatada ei õnnestunud ja nii näitaski tabloo lõpuvile kõlades pärnakate võidunumbriteks 2:1.

“Mõlemalt poolelt oli hea mäng. Pealtvaatajatel oli kindlasti huvitav,” arvas Pärnu naiskonna treener.

Pärnu naiskonna finaalivastaseks on Nõmme Kalju, kes alistas eile 2:1 Tartu Tammeka.

Karikafinaal toimub pühapäeval, 9. oktoobril Viljandis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles