Septembrikuu tänulill kingiti juuksurile

Karin Klaus
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Kuna 2011. aasta on nimetatud Euroopa vabatahtlike aastaks, otsustas heategevusorganisatsioon Shalom väärtustada vabatahtlike tööd ja tõsta igal kuul esile mõne Pärnumaa vabatahtliku, kinkides talle elava lille.

Septembris sai ilusa sügisese päevalille kingiks ilusalongi KI Stuudio juuksur Liilia Junson (pildil), kes suvel Shalomi kaupluse ostuööl lastel tasuta juukseid lõikas ja soenguid tegi.

“Sel ostuõhtul tutvustasime muu hulgas Shalomi lastemaja osutatavaid teenuseid ja lastele oli kavas oma programm,” rääkis Shalomi juhataja Anne Aas. “Liilia tuli pärast pikka tööpäeva veel sellele üritusele juukseid lõikama, kuigi tal on niigi palju tegemist oma pere ja tööga. Oleme selle eest talle tänulikud.”

“Ma ei saanud ju ära öelda, kui paluti aidata,” jäi Junson ise oma panusest rääkides tagasihoidlikuks. See-eest kiitis naist viie lapse ema Kätlin Turba, kelle lapsed samuti suvisel üritusel Junsoni käe all ilusa soengu said.

“Mitme lapsega pole alati lihtne juuksurisse minna ja tore, et selline võimalus avanes,” ütles Turba. “Lastele meeldis üritus väga: tehti soenguid ja näomaalinguid, sai batuudil hüpata.”

Junson on juuksuriametit pidanud kogu oma tööelu, KI Stuudios töötanud umbes aasta. Töö kõrval võtavad oma aja kolme lapse kasvatamine ja treeningud: naine käib jõusaalis ja jooksmas, mõni nädal tagasi osales Jaansoni jooksulgi.

Aas kutsus inimesi üles Shalomile julgesti teada andma tublidest vabatahtlikest, kes oma aega ja jõudu kellegi aitamisse panustavad. “Inimesed on ise väga tagasihoidlikud, aga heateod väärivad märkamist ja tunnustamist,” kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles