Pereansambleid oodatakse võistulaulmisele

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimese "Peretuuri" võitis pereansambel koosseisus (vasakult) Taavi, Tõnu ja Tauno Tamm.
Esimese "Peretuuri" võitis pereansambel koosseisus (vasakult) Taavi, Tõnu ja Tauno Tamm. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Raeküla Vanakooli keskuses on laupäeval, 26. novembril kell 15 kontsert “Peretuur 2011”, kus astuvad võistlustulle pereansamblid.

Raeküla koostöökolmik – lasteaed, kool ja Vanakooli keskus – korraldab pereansamblite võistulaulmist juba kolmandat aastat. Raeküla Vanakooli keskuse arendusspetsialisti Piia Karro ütlust mööda juhatab 26. novembri kontsert ühtlasi sisse advendiaegsete heategevuskontsertide sarja, millega kogutakse toetust Pärnumaa kasuperede ühendusele.

Pereansamblid, kes soovivad ettevõtmisest osa võtta, peavad endast korraldajatele teada andma hiljemalt 23. novembriks. Karro selgituse kohaselt on ansamblitel vaja kontserdil üles astuda kahe looga, millest üks võiks olla jõulu- või talveteemaline ning teiseks võib olla lemmiklaul ansambli repertuaarist. “Oluline on, et ansamblis oleksid esindatud eri põlvkondade esindajad, nii kooliealised kui täiskasvanud,” täpsustas ta.

”Peretuur 2011” kontsert-konkurss toimub Raeküla hea kodaniku nädala raames ja lõpetab nädala. Kontserdi-konkursi idee autor on Raeküla kooli huvijuht Riita Tõniste. Mõte sai teoks  2009. aastal, kui Raeküla koostöökolmik esimest korda ühiselt kodanikunädalat tähistas. Esimese “Peretuuri” võitis perekond Tamm Uulust, eelmise aasta võitjateks osutus laulev perekond Raekülast, vanaema Eili Laanela koos oma lastelastega.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles