Tellijale
Kodurestoranis näeb kõike kokkamisest nõudepesuni
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Rääma kandis võib teiste kodude seas märgata armsat rohelist maja, millel ripub silt “Kirss Toidul”. Tegu on suvepealinna ainsa kodurestoraniga. Einelale lähenedes lehvitas pereisa juba aknal, lai naeratus suul. Olgugi et kohtusime esimest korda, oli pererahvas külalislahke: tundsin, justkui astunuks vanade tuttavate koju.
Istudes külastajate seas kõige populaarsemaks osutunud laua taga, kust avaneb vaade nii hoovis vulisevale ojale kui talveõhtuid soojendavale kaminale, jutustasid Evely Kasemaa-Lilleste, tema abikaasa Tanel Lilleste ja ema Maire Kasemaa vahvatest seikadest, mis kodurestorani pidades ette on tulnud. Kusjuures restorani Kirss Toidul avasid nad mullu septembris, mil paljud Pärnu toidukohad uksed sulgesid.