Uusaastaööl ekskaasat peksnud meest ootab mitmeaastane alkoholipaast

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu maakohus määras uusaastaööl autos endist abikaasat näkku peksnud, talle telefoniga vastu pead visanud, teda kägistanud ja tappa ähvardanud mehele karistuse.
Pärnu maakohus määras uusaastaööl autos endist abikaasat näkku peksnud, talle telefoniga vastu pead visanud, teda kägistanud ja tappa ähvardanud mehele karistuse. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Pärnu maakohus karistas uusaastaööl autos endist abikaasat näkku peksnud, talle telefoniga vastu pead visanud, teda kägistanud ja tappa ähvardanud 48aastast Toivot kahe ja poole aasta pikkuse vangistusega, mida ei pöörata täitmisele, kui mees ei pane kolme aasta pikkusel katseajal toime kuritegu ja täidab käitumiskontrolli nõudeid.

Vägivaldsed sündmused leidsid aset eelmisel aastavahetusel mõnikümmend minutit pärast aastanumbri vahetumist. Süüdistuse kohaselt lõi alkoholijoobes Toivo autos, mille tagaistmel olid lapsed, kunagist elukaaslast mitu korda rusikaga näkku, põhjustades kannatanule füüsilist valu, vasaku silmaümbruse põrutuse, pindmise peavigastuse ja ninaverejooksu.

Pärast seda, kui naine oli võtnud telefoni, haaras vägivaldne mees selle endale ja viskas naisele vastu pead. Kui ohver hakkas autost väljuma, haaras Toivo tal kahe käega kõrist ja kägistas kannatanut, öeldes: „Ma tapan su, raisk, lihtsalt ära“. Õues lõi mees naist veel peaga näkku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles