Piltuudis Presidendi silme all mänginud Pärnu meistriliiga naiskond tunnistas tiitlikaitsja kindlat paremust

Märt Pilme
, reporter
Copy
Kersti Kaljulaid ajas Pärnu naiskonnaga jalgpallijuttu.
Kersti Kaljulaid ajas Pärnu naiskonnaga jalgpallijuttu. Foto: Kersti Kaljulaid/Facebook

Naiste jalgpalli meistriliigas löödi 15. voorus tabel pooleks, mis tähendab, et edasipidi mängivad omavahel tabeli neli esimest ja neli tagumist.

Viimasena pääses ülemise otsa mängudele Pärnu Vaprus, kes esimesed kaks vooru lõpetas 22 punktiga.

Nüüd mindi 15. voorus vastamisi tiitlikaitsja ja tänavu vaid võite tunnistanud FC Floraga. Lilleküla harjutusväljakule oli mängu jälgima tulnud 80 pealtvaatajat, teiste hulgas Eesti president Kersti Kaljulaid. Matš lõppes tiitlikaitsjate 9:0 võiduga.

Naiskonna peatreener Kristina Bannikova tunnistas, et tegemist oli õpetliku mänguga. “Mitme mängija puudumise tõttu said mänguaega nooremad tüdrukud. Loodan, et mängijad said kogemuse, mida korrata ei soovi, ja teevad oma peas analüüsi ning läheme siit edasi tugevamana. Mõni kaotus õpetab rohkem kui võit!” lausus mängiv treener klubi vahendusel.

“Kuigi mäng lõppes seekord Flora suureskoorilise võiduga, oli tore näha, et eri vanuses tüdrukud ja naised tunnevad nii suurt rõõmu üheskoos mängimisest ja neid kõiki ühendab armastus jalgpalli vastu,” märkis president oma sotsiaalmeedia lehel. “Tüdrukud on mängus!”

Pärnulannad pallivad järgmisena koduväljakul, kui laupäeval võõrustatakse Tallinna Kalevit.

Naiste meistriliiga tabel.
Naiste meistriliiga tabel. Foto: Jalgpall.ee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles