FOTOD Noorte maadluskoondise välislaagris müttab kolm pärnumaalast

Märt Pilme
, reporter
Copy
Eesti juunioride maadluskoondis. Pärnumaad esindavad Raimond Uibo (üleval reas vasakult kolmas), Sander Tagu (vasakult neljas) ja Eerik Pank (vasakult viies). Esireas paremal siinne treener Janar Sõber.
Eesti juunioride maadluskoondis. Pärnumaad esindavad Raimond Uibo (üleval reas vasakult kolmas), Sander Tagu (vasakult neljas) ja Eerik Pank (vasakult viies). Esireas paremal siinne treener Janar Sõber. Foto: Erakogu

Eesti juunioride maadluskoondis laagerdab neil päevil Poolas. Kaheksast tiimi kuuluvast sportlasest kolm on meie maakonnast.

Reedel startisid Maarjamaalt Poznańi laagrisse Remo Ojaste, Ekke Kõu Leitham, Kevin ja Robin Uspenski, Richard Karelson, Pärnu maadlusklubi Leo esindajad Sander Tagu ja Raimond Uibo ning Lihula raskejõustikuklubi Leola atleet Eerik Pank. Treeneritena on kaasas Aap Uspenski, Oktai Dostijev ja Leola juhendaja Janar Sõber.

“Oleme laagris nädala lõpuni. Plaanis on viis-kuus tugevat matitrenni Leedu ja Poola juunioride koondistega. Meie poisid on 2002. ja 2003. aastal sündinud, vastased on aasta vanemad – meie koondises ongi noorenduskuur,” avaldas Sõber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles