Fotod Papsaares leiti teeveerelt hukkunu, politsei kahtlustab liiklusõnnetust

Pärnu Postimees
Copy

Üleeile hilisõhtul leiti Pärnust Papsaare külast tee äärest hukkunud mees. Traagilisest sündmusest andsid eile märku veel sõiduteel olevad erekollased märgistusjooned, mälestusküünlad ja lilled. Juhtunu asjaolud on aga tänagi lahtised.

Elutu inimese leidmisest Papsaare külas Elu ja Elise tee ristmikult sõidutee servalt teatati politsei- ja piirivalveametile üleeile kell 22.56. Politsei teatel osutus hukkunuks 60aastane mees.

Kuigi esmaspäeva pärastlõunal oli veel endiselt teadmata, mis täpselt juhtus, annavad nii hukkunu asukoht kui tema välised vigastused politsei esmasel hinnangul alust kahtlustada, et surm  saabus liiklusõnnetuse järel.

Juhtunu asjaolusid veel täpsustatakse. “Politseinikud alustasid juba öösel menetlustoiminguid. Surma täpne põhjus selgub aga lahangul, seni ei saa välistada ühtegi versiooni,” märkis Lääne prefektuuri operatiivjuht Rivo Saare eile. Täna vahendas prefektuuri pressiesindaja, et menetlus jätkub ja lisateavet juhtunu kohta jagada ei ole.

Politsei palub aga kõigil, kellel on infot toimunu kohta või kes nägid laupäeva öösel selles piirkonnas liikunud meest, anda sellest teada hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles