Taskuhääling ⟩ Pärnu linnaametnik: Viiruse tõttu oleme valmis kõigeks, kuid unistame, et koolid saaksid tegeleda haridusega (1)

Pärnu Postimees
Copy
Taskuhäälingu värskes saates arutlesid koolide distantsõppe üle Pärnu linnavalitsuse haridusosakonna juhataja Ene Koitla,, ajalehe peatoimetaja Siiri Erala ja arvamustoimetaja Raido Keskküla.
Taskuhäälingu värskes saates arutlesid koolide distantsõppe üle Pärnu linnavalitsuse haridusosakonna juhataja Ene Koitla,, ajalehe peatoimetaja Siiri Erala ja arvamustoimetaja Raido Keskküla. Foto: Grete-Liisa Sihver

Pärnu Postimehe taskuhäälingu “Sõnu ei söö” saates arutlesid Pärnu linnavalitsuse haridusosakonna juhataja Ene Koitla, ajalehe peatoimetaja Siiri Erala ja arvamustoimetaja Raido Keskküla selle üle, kuidas mõjutab laialdaselt leviv koroonaviirus koolielu ja milliste probleemidega tuleb tegelda distantsõppel olevate õpilaste vanematel.

Koitla teavitas kuulajaid rõõmusõnumist, et nädal aega kestnud distantsõppest on kasu olnud ja enamikus Pärnu koolides saavad lapsed järgmisest nädalast kooli minna. Erala leidis, et distantsõpe on tööl käivate lastevanemate jaoks probleemirohke ja ilma vanaemade-vanaisade abita on selles olukorras raske hakkama saada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles