Krossiautod ja külgvankrid kihutasid hipodroomil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu autosportlased Rainer Schultz (esiplaanil) ja Raimo Reek kihutasid mitu ringi ratas rattas.
Pärnu autosportlased Rainer Schultz (esiplaanil) ja Raimo Reek kihutasid mitu ringi ratas rattas. Foto: Peeter Lumiste

Erki Spordi superkrossi karikasarja teisel etapil Tallinna hipodroomi lumerajal võitis esiveoliste autode klassis esikoha Lada Samaral sõitnud Rainer Schultz. Teise auhinna teenis Vahur Kupper (Opel Kadett) ja kolmandaks tuli esimese etapi võitnud Raimo Reek (VW Golf II).


Tagaveoliste Žigulide võistlusel oli nii kahes eelsõidus kui finaalis kiireim Kalmer Vaht, kellele järgnesid Ainar Arula ja Danel Ivask.



Vabaklassi kontrollsõidu ja esimese poolfinaali võitis veenva ülekaaluga Rainer Schultz, kuid teises poolfinaalis ta ei startinud. Finaalis kihutas esimesena üle lõpujoone eelmisel aastal superkrossi võitnud Margus Suigusaar Opel Astral, teiseks tuli Rene Vinnal (BMW 325) ja kolmanda koha sai noor autosportlane Sander Palmiste (VW Golf).



Noorte A-klassis teenis hipodroomil esimese koha punktid Enar-Klaus Kunman (VW Golf 2), B-klassi võitis Honda Civicut taltsutanud Kairo Kallas, kes oli finaalsõidus kiirem Janno Ligurist (Lada Samara).



Superfinaali, kuhu pääses iga võistlusklassi kaks paremat, võitis üllatuslikult esireast startinud 11aastane Janno Ligur, teiseks tuli Rene Vinnal ja kolmandaks Enar-Klaus Kunman.



Külgvankriga mootorrataste sõidud, kus liider vahetus igal ringil, pakkusid pealtvaatajaile ülipõnevaid vaatemänge. 13 ekipaaži hulgas teenisid esimese auhinna Tanel Reesna ja Ruslan Talf ning retrotsiklite arvestuses olid kiireimad Vahur Põder ja Taivo Roomann.



Autoklasside parematele pani karikad välja Pärnu auhinnapood ja motomehi autasustas Kummiott.



Superkrossi sarivõistluse kolmas etapp sõidetakse 8. veebruaril Viljandimaal Tääksi rajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles