Liikumisaasta viimane kuu kutsub kogu perega lustima

PP
Copy
Liikumisaasta viimase kuu pereüritused on juba alanud ja neid toimub kogu Eestis jõulupühadeni välja. 
Liikumisaasta viimase kuu pereüritused on juba alanud ja neid toimub kogu Eestis jõulupühadeni välja. Foto: Shutterstock

Liikumisaasta viimane kuu läheneb ja detsembris kutsuvad teema-aasta eestvedajad kõiki kogu perele mõeldud üritustele, mis on pealkirjastatud “Liikudes uude aastasse”.

“Liikumisaastal seadsime eesmärgi tekitada inimestes rohkem huvi liikumisharrastuse ja tervislikuma eluviisi vastu ning soovisime näidata, et Eestis on suurepärane taristu, et regulaarselt liikuda, selle kasutamine on kättesaadav ja jõukohane kõigile,” rääkis teema-aasta projektijuht Janne Tomberg. “Sellises võtmes aasta ka lõpetame, kui maakondlike spordiliitude eestvõttel korraldatakse kõikjal Eestis kogu perele mõeldud liikumisüritusi.”

Esimene üritus sarjast “Liikudes uude aastasse” toimus juba sel nädalavahetusel Haapsalus: sportlik perepäev lõbusate mängude ja võistlustega. Pärnus on samalaadne üritus plaanis 17. detsembril. Kõik üritused on tasuta ja mõeldud kõigile sõltumata vanusest ja füüsilisest ettevalmistusest.‎ Kavaga saab tutvuda veebilehel liikumisaasta.ee/liikudes-uude-aastasse.

Liikumisaasta on kuude kaupa tõstnud fookusesse eri spordialasid ja liikumisviise: jaanuaris suusatamine, veebruaris värskes õhus liikumine, märtsis koolis ja tööl liikumine, aprillis kepikõnd ja jooks, mais kettagolf ja õuemängud, juunis rulluisutamine, juulis aktiivne puhkus, augustis matkamine, septembris orienteerumine, oktoobris vaimne tervis, novembris reketimängud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles