Võrkpalli veerandfinaalid: naised langesid välja, mehed võitlevad edasi

Märt Pilme
, reporter
Copy
Meistriliiga naiskond mängib edasi 7.–9. koha nimel.
Meistriliiga naiskond mängib edasi 7.–9. koha nimel. Foto: Urmas Luik

Üle 11aastase pausi järel naiste võrkpalli kõrgliigasse naasnud Pärnu spordikooli naiskonnale kujunes veerandfinaalis põhiturniiri tšempion liiga kõvaks pähkliks.

Kuna põhiturniiril jäädi üheksa naiskonna konkurentsis kaheksandaks, tuli sõelmängude avaringis vastamisi minna liiga valitseja TalTechiga. Kui avamatšis jäädi võõrsil pealinlastele alla 0:3, siis sama skooriga lõppes ka kordusmäng Pärnus. Karl Lillese ja Riina Ernitsa hoolealused teenisid geimides vastavalt seitse, 22 ja 20 punkti.

Naiste meistriliiga juhendi alusel pole pärnulannade hooaeg veel läbi, sest välja mängitakse ka kohad 7.–9. Niisiis ootab Pärnu spordikooli veel neli matši: kaks korda pallitakse kodus-võõrsil süsteemis läbi nii Viimsi kui Võruga.

Meeste esiliigas jõudis veerandfinaali Coolbet Pärnu võistkond, kes saavutas põhiturniiril viienda koha. Sõelmängude avaringis tuli vastu neljas, Tallinna Selver, kes alistati avamatšis Ardo Lünekundi 27 silma toel 3:2. Päev hiljem tunnistasid pärnakad võõrsil vastase 3:0 paremust ja suvepealinlaste resultatiivseim oli taas Lünekund (18).

Niisiis tulevad samad satsid poolfinaalpileti nimel väljakule kolmandatki korda: otsustav mäng on laupäeval Tallinnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles