Vabatahtlikud teevad senise töö kokkuvõtte

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu keskraamatukogu.
Pärnu keskraamatukogu. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Aeg on sealmaal, et vabatahtlike keskuse ärgitatud ettevõtmine “Ühenduste ja vabatahtlike võimalused sotsiaalvaldkonna edendamisel Pärnumaal” jõuab lõpusirgele, kolmapäeval peetakse keskraamatukogus projekti lõpuseminar.

Vabatahtlike projektijuht Eha Paas märkis, et kõnealuse projekti lõpetamisele on oodatud vabatahtlikust tegevusest huvitatud, vabatahtlike kaasajad, organisatsioonide ja asutuste esindajad ning ürituse ladususe huvides on vaja endast e-posti või telefoni vahendusel enne talle teada anda.

Projekti tulemusest, püsivate vabatahtlike tööst organisatsioonides räägib Paas seminaril pikemalt.

Pärnumaa vabatahtlike keskuse senise töö kokkuvõttest ja selle aasta tegevustest, sealhulgas „Teeme ära!“ talgupäevast 5. mail Pärnus, kõnelevad nii Paas kui Krista Habakukk, kes on Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse nõustaja ning üleriigiliste talgute kohalik koordinaator.

Kuidas üksteiseni on jõutud, selgub maailmakohviku meetodit kasutades kontaktide vahetamisel. Vabatahtlike kaasajatena on kohal näiteks Pille Lend Punase Risti Pärnumaa seltsist, Anne Aas ja Kristi Ollino Shalomi abikeskusest ja lastemajast, Eerika Kukk toidupangast, Marika Margus Tammiste hooldekodust, Helga Mitt Sindi lastetoast, Kaiu Kustasson spordiliidust ja teisedki.

Tipphetk on sotsiaalvaldkonna edendamise koolitusel osalenutele tunnistuste kätteandmine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles