Häädemeeste vallavanema umbusaldamine kukkus läbi

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Häädemeeste vallavanema Urmas Aava umbusaldamine kukkus läbi.
Häädemeeste vallavanema Urmas Aava umbusaldamine kukkus läbi. Foto: Ants Liigus

Häädemeeste vallavolikogus jäi täna valitseva valimisliidu Meie Koduvald ja Rannamänd tahe peale ning Urmas Aava jätkab Häädemeeste vallavanema ametis.


Kaheksa volikogu liiget hääletas umbusaldamise vastu, viis umbusaldusavaldusele allakirjutanut oli poolt ning kaks keskerakondlast Kalmer Hütt ja Urmas Aldur jäid erapooletuks.



Vallavanema ametist vabastamise korral saanuks Aava kuue kuu palga suuruse lahkumishüvitise.



Umbusalduse algatasid opositsioonis olevad Reformierakonna ja Rahvaliidu esindajad. Põhjuseks märgiti vallavalitsuse ebakorrektsed juhtimisvõtted, otseseks ajendiks oli avalike teede kohta valeandmete esitamine maanteeametile ja maaomanikega sõlmimata lepingud, millega rikuti teeseaduse sätteid.



Umbusalduse üks algatajaid Krista Habakukk kandis enne hääletamist ette veel rida põhjendusi, mis kõik seotud puudustega vallavalitsuse juhtimises ja vallavalitsuse tööga seonduvais dokumentides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles