Pärnu kutseõppurid olid suvepäevade võidukaimad

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskuse võidukas võistkond Annimatsil kutseõppeasutuste suvepäevadel 2012.
Pärnumaa kutsehariduskeskuse võidukas võistkond Annimatsil kutseõppeasutuste suvepäevadel 2012. Foto: Erakogu

Pärnumaa kutsehariduskeskuse kümneliikmeline võistkond tõi kutseõppeasutuste üheksandatelt suvepäevadelt Annimatsilt koju võidu.

Kutsehariduskeskuse avalike suhete juhi Anneli Rabbi jutu järgi osales suvepäevadel 14 kutseõppeasutust ja kahel päeval võisteldi kaheksal alal: viktoriinis, võrkpallis, orienteerumises, pusle kokkupanekus, loovülesande lahendamises, jalgpallis, maskottide võistluses ja koolide etteastetes. Pärnumaa kutsehariduskeskuse võistkond oli kõige edukam viktoriinis, võrkpallis ja orienteerumises.

PKHK võistkond on suvepäevadel kaasa löönud kaheksa aastat ja üldvõit saavutati juba kolmandat korda. Võistkonda kuulusid Heiki Hunt, Martin Mäesalu, Kristian Talviste, Marit-Maria Hermanson, Laura-Liis Piigert, Maris Plastunova, Martin Liivoja, Arvo Erhstein, huvijuht Kai-Tõe Ellermaa ja kutseõpetaja Margus Kasekamp.

Kutseõppeasutuste kümnendad suvepäevad korraldab järgmisel aastal Ida-Viru kutsehariduskeskus, kes korraldas ka esimesed suvepäevad.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles