Pärnu ranna rajoonis jätkuvad ehitustööd jaanipäevani

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvituse tänava elanikud peavad ehitustöid kannatama kuni jaanipäevani.
Suvituse tänava elanikud peavad ehitustöid kannatama kuni jaanipäevani. Foto: Urmas Luik

Kui Pärnus Supeluse tänaval on asfalt nüüd maas ja AS Pärnu Vee tellitud torutööde liikluskorralduse eest vastutava Argo Saluste hinnangul taastub seal täna hommikuks liikluski, siis ümbruskonnas jätkuvad ehitustööd jaanipäevani.

“Kui mingi vääramatu jõud vahele ei tule, saame sõiduteed valmis jaanipäevaks,” rääkis OÜ Lemminkäinen Eesti objektijuht Kalle Kaska Suvituse ja Sääse tänaval tehtavate tööde kohta. Ainult kõnniteedega jätkatakse veel pärast pühi.

Kuigi tööde lõpptähtajaks märgitud 20. juuni on möödas, arvas Kaska, et tööd on tublisti tehtud. Ajast üleminek on tingitud hoopis sellest, et töödega alustades soovis Fortum veel soojatorudega tegelda, mida enne kavas ei olnud.

“Narr oleks ju olnud lasta asfalt peale panna, et see siis uuesti üles kaevataks,” ütles Kaska, “loodan, et linnakodanikud andestavad meile selle segaduse ja ajast ülemineku.”

Torutööde piirkonna elanikud ei ole rahul tänavate taastamisega, sest purunenud kõnniteekive ei ole asendatud või parandatud, vaid samamoodi tagasi pandud.

Kaska selle väitega ei nõustu. Ta arvab, et katkised kivid on kohta vahetanud ja sellepärast võib tunduda, et neid on juurde tekkinud.

Objektijuhi hinnangul on uusi kive pigem lisatud kui lõhutud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles