Port Artur saadab pärnulanna olümpiale

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ulvi Kostabile ja Raivo Niinele andis võidupiletid üle Port Artur Grupi juhatuse liige Viljo Vetik.
Ulvi Kostabile ja Raivo Niinele andis võidupiletid üle Port Artur Grupi juhatuse liige Viljo Vetik. Foto: Erakogu

Eile anti üle auhind pärnulanna Ulvi Kostabile, kes võitis kahe aasta eest olümpiareisi auhinnana Port Arturi korraldatud kampaanias, millega osteti Tõnu Endreksonile treening- ja võistluspaat.

Ulvi Kostabi sai Port Arturilt lennupiletid Londonisse, majutusvautšerid olümpialinnas ja võistluspiletid Londoni olümpiamängude sõudevõistlustele.

“Pärnu on tugeva sõudmise traditsiooniga linn,” märkis Port Arturi tegevjuht Keit Nestor. “Tõnu Endrekson ja meie sõudemeeskond on juba näidanud, et nendega peab maailma tasemel arvestama, ja meil on hea meel, et saame nende edusammudele kaasa aidata.”

Eesti sõudmist esindab Londoni olümpial meeste paarisaeruline neljapaat koosseisus Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei Jämsä ning meeste sõudmise paarisaeruline kahepaat koosseisus Geir Suursild ja Jüri-Mikk Udam. Kahepaadi finaalvõistlus toimub 2. augustil ja neljapaadi finaal 3. augustil.

Port Artur, Pärnu linn ja Pärnu Postimees andsid spetsiaalse disainiga võistluspaadi Tõnu Endreksonile üle 15. juulil 2010. Empacher C11 tüüpi paadi Endreksonile ostmist rahastasid Eesti sõudeliidu erikontole annetusi teinud spordisõbrad ja Port Arturis oste sooritanud kliendid.

Kõik, kes sooritasid 2010 kevadel vähemalt sajakroonise ostu, said osaleda loosis, mille auhinnaks oli reis kahele Londoni olümpiale. Kokku laekus kuponge 28 000. Tõnu Endreksoni loositud pileti võitis Ulvi Kostabi.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles