Rakvere noortelavastus taas Pärnu Endlas

Silja Joon
, kultuuritoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tükis osalevad Viljandi kultuuriakadeemia teatritudengid.
Tükis osalevad Viljandi kultuuriakadeemia teatritudengid. Foto: Rakvere Teater

Esmaspäeval, 23. märtsil kell 19 saab Endlas viimast korda näha Rakvere teatri ühte populaarseimat noortelavastust “Kuidas elad? ... Ann?!”.


Lavastust näidatakse 82. korda ja tegu on hooaja viimaste etendustega, sest tükis osalevad Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia teatritudengid on kooli lõpetamas.



Ann on tüdruk, kes elab tavalist 14aastase tüdruku elu: käib koolis, kuulab muusikat, käib koolipidudel ja püüab mitte väga heituda oma rangevõitu ema kasvatusmeetoditest, mis on tihtipeale üsna piinlikud.



Ühel päeval leiab Ann ema noorpõlvepäeviku ja saab teada, et tema korralik ema pole mitte alati nii korralik olnud. Siit saabki alguse Anni seiklus – ta otsustab kodust ära joosta. Iseseisva elu otsustuste ja probleemidega kokkupuutumisel selgub aga, et täiskasvanuks saada polegi nii lihtne.



Noorteloo, milles peale vaatamise saab publik kaasa rääkida, on lavastanud Sven Heiberg ja kunstnikutöö tegi Marion Undusk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles