Juhtkiri: Õige mees võtab vastutuse

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Ausalt ja inimlikult on kahju, et abilinnapea kogemusega Raul Sarandi pidi lahkuma OÜ Pärnu Haldusteenuste juhi kohalt. Tema teened selle linnale vajaliku uue kommunaalettevõtte käimajooksmisel on vaieldamatud. Paraku sai Sarandile saatuslikuks tema alluvate toimetamine märtsiküüditamise mälestuspäeval Martensi platsil põlevate küünalde koristamisel.

Muidugi võiks teha etteheiteid küünlaid kühveldanud meestele: kas neil siis endal vähegi oidu ei olnud, aga nende asi oligi mitte mõelda, vaid hüpata. Nii jääb alati äärmiseks ettevõtte juht. Nii võtabki õige mees vastutuse.

Pärnu maine kannatas üleriigilise kõlapinnaga skandaalis, aga ega Isamaa ja Res Publica Liitki puutumata jäänud. Keegi toimetusse helistanud linnakodanik ütleski, et tõelised isamaalased on IRList ammu läinud, jäänud on ”bez ruublikud“.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles