Ahhaa keskus avab laupäeval Pärnu filiaali

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teaduskeskus Ahhaa kolib suveks Pärnusse.
Teaduskeskus Ahhaa kolib suveks Pärnusse. Foto: www.ahhaa.ee

Lastekaitsepäeval, 1. juunil avab teaduskeskus Ahhaa Pärnu kaubanduskeskuses Port Artur 1 Pärnu filiaali, kus saab kolme suvekuu jooksul nautida valguseteemalist näitust „Ahhaa, särab ja säriseb!“.

„Ahhaa on pärnakaid ja suvitajaid rõõmustanud Pärnus mitmel suvel kümmekond aastat tagasi. Oleme alati Pärnust saanud hulgaliselt positiivset tagasisidet ja meilt on tihti küsitud, millal suvepealinna naaseme. Nüüd on see päev tulnud,“ ütles Ahhaa juhatuse liige Pilvi Kolk.

Sellel visuaalselt atraktiivsel näitusel meelitatakse välk purki, ärgitatakse päikesepatareisid võidu sõitma ja luuakse võimatuid valguskujundeid. Kõik külastajad saavad joonistada UV-grafitit, imetleda laserkiirte mänge, jäätunud valgust ja hologramme ning ekselda peeglitagusel maal. Iga päev hakkavad Pärnus toimuma harivad ja haaravad töötoadki.

Pärnu Ahhaa on avatud juunist augusti lõpuni iga päev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles